Wat is LEI-zoeken?

Heb je een Legal Entity Identifier nodig? Dan is LEI Search misschien wel de beste oplossing voor u!


Wat is LEI-zoeken?

LEI-search.info biedt de belangrijkste informatie als het gaat om Legal Entity Identifier aanbieders. Potentiële klanten kunnen gemakkelijk de meest geschikte LEI-code-aanbieder vinden op basis van de prijs van de LEI-code, de gemiddelde verwerkingstijd van de LEI-code, de betaalmethoden of de taal van de website. De tabel van de Legal Entity Identifier is sorteerbaar op basis van registratieprijs, verlengingsprijs of op basis van de gemiddelde verwerkingstijd.

LEI-search.info heeft de waardevolle informatie over LEI-aanbieders verzameld en brengt deze naar buiten voor mensen die geïnteresseerd zijn in een LEI-code, voor eenvoudig gebruik. LEI-zoeken kan u tijd en geld besparen!

Bezoek LEI-Search.info en vind de juiste Legal Entity Identifier provider!

Hoe LEI-zoeken gebruiken?

LEI PROVIDERS

LEI-search.info “LEI providers” web sectie van de pagina leidt de gebruiker (wanneer erop geklikt is) naar de tabel van een Legal Entity Identifier provider waar het mogelijk is om een handig overzicht te krijgen van alle LEI code providers die momenteel op de markt zijn. Gebruikers moeten het land kiezen waar men een LEI-code wil verkrijgen. Vervolgens filtert de LEI providers tabel alle LEI code providers voor het geselecteerde land uit de tabel.

In de eerste kolom van de tabel van de Legal Entity Identifier staat de naam van het LEI-providerbedrijf. Door op de naam van het bedrijf te klikken, komt u automatisch op de website van die provider terecht. De volgende kolom toont de talen van de webpagina.

De eerste sorteerbare categorie is de derde kolom en toont de gemiddelde verwerkingstijd. Door op die categorie te klikken, krijgt u de resultaten te zien van langzaamste naar snelste of omgekeerd. Snelle verwerkingstijd betekent dat u uw LEI-code in minder dan 24 uur krijgt, de gemiddelde tijd staat voor 24h-48 uur en langzaam betekent meer dan 48 uur.

Kolommen 4-7 tonen de prijzen van de Legal Entity Identifier voor elk bedrijf. Het is belangrijk op te merken, dat de getoonde prijzen zijn zonder BTW. Door op de gewenste categorie te klikken kunt u de goedkoopste of duurste LEI aanbieders zien. In de laatste kolom van de tabel ziet u de betaalmethoden die de aanbieders gebruiken.

LEGAL ENTITY IDENTIFIER RICHTLIJNEN en FAQ’s

LEI-search.info “Richtlijnen” web sectie van de pagina toont enkele tips voor het kiezen van uw juridische entiteit Identifier provider. Als u nog nooit een LEI-code hebt gekocht en er niet veel over weet, dan is er een aantal belangrijke informatie over het kiezen van een LEI-code. Als u zich nog steeds zorgen maakt over de LEI-code, aarzel dan niet om contact op te nemen met LEI Search. De contactgegevens kunt u vinden via het menu “Contacteer ons”.

FAQ staat voor veel gestelde vragen. Daar vindt u de meest gestelde vragen over LEI-code. Bekijk de vragen en misschien krijgt u een antwoord op uw probleem!

LEI LOOKUP

LEI-Search.info biedt ook een LEI-zoekfunctie (of LEI Lookup-functie), waarbij een gebruiker kan zoeken naar bedrijven met actieve LEI-codes of de geldigheid van de LEI-code kan controleren.

Om resultaten te krijgen moet u een geldige LEI-code of bedrijfsnaam in de LEI-zoekbalk invoeren. Wanneer u uw bedrijf gevonden heeft, kunt u meer details over dat bedrijf zien door op de bedrijfsnaam te klikken. Daar ziet u details zoals de geldigheid van de LEI-code, adres, registratiegegevens en meer.