CONTACT

LEI REGISTER NEDERLAND

Contacteer ons

Gelieve het formulier samen met uw vragen in te dienen. Wij antwoorden binnen 2 werkuren.
*Gelieve uw map met SPAM/ONGEWENSTE BERICHTEN na te kijken indien u geen antwoord van ons hebt gekregen.


Register LEI

LEI Register is een officieel registratie agentschap met als doel en opzet om bedrijven te helpen bij het aanvragen van een LEI en bij het vernieuwen van hun LEI-nummers wereldwijd. Wij functioneren niet als een Local Operating Unit (LOU), maar in samenwerking met verschillende LOUs. Ons doel is om uw gegevens te valideren in overeenstemming met LEI normen en om het LEI-systeem eenvoudig verstaanbaar te maken. Onthoud, “GEEN LEI, GEEN HANDEL”.

REGISTER LEI™

LEI NUMMER: 894500SMOMUFH0UZXT46

[email protected]

www.leinummer.nl

Uw lei wordt momenteel beheerd door [current_lou]. Merk op dat uw LEI tijdens de vernieuwingsprocedure overgedragen wordt aan een andere GLEIF bevoegde LEI-dienstverlener.

Wat is het verschil tussen een LEI-overdracht en een LEI-vernieuwing?Een LEI-vernieuwing is een jaarlijkse actualisering van de registratiegegevens van de Rechtspersoon in de GLEIF-databank. De gegevens met betrekking tot de entiteit moeten ten minste eenmaal per jaar worden bijgewerkt.

Een LEI-overdracht is de overdracht van de LEI-code van een dienstverlener naar een andere. De LEI is overdraagbaar om te verzekeren dat de klant een keuze heeft tussen dienstverleners. Als de klant niet tevreden is met de tarieven, dienstverlening of gegevenskwaliteit, dan kan de klant de LEI naar een andere LEI-uitgever (LOU) overdragen. Het LEI-nummer verandert niet tijdens de overdrachtsprocedure. Het is een back-end procedure die onzichtbaar is voor eindgebruikers. Alle LEI-codes zijn geldig in alle rechtsgebieden. Verleners van beleggingsdiensten mogen geen onderscheid maken tussen de LEI-nummers op basis van de LOU.

LEI Register biedt een overdrachtsservice met een LEI-vernieuwing om het hoogste niveau aan nauwkeurigheid van gegevens te garanderen.