LEI-CODE ZOEKEN

UBISECURE HOLDINGS LIMITED

ACTIVE

LEI: 89450051ZRDOL9KEWH63

ISSUED
United Kingdom, Maidstone, Unit L3/12 Vinters Business Park, New Cut Road, ME14 5NZ
Wettelijke naam
UBISECURE HOLDINGS LIMITED
Andere entiteitsnamen
BASE 10 VENTURES LTD
Geregistreerd bij
RA000585
Entiteits-ID registratieautoriteit
10408185
Rechtsgebied
GB
Entiteitscategorie
GENERAL
Code rechtsvorm entiteit
H0PO
Entiteitsstatus
ACTIVE

Adressen

Officieel adres
Unit L3/12 Vinters Business Park
New Cut Road
ME14 5NZ
Maidstone
GB-KEN
GB | United Kingdom
Adres hoofdkantoor
Unit L3/12 Vinters Business Park
New Cut Road
ME14 5NZ
Maidstone
GB-KEN
GB | United Kingdom

Registratiegegevens

Oorspronkelijke registratiedatum LEI
2017-10-17
Laatste updatedatum LEI
2023-05-10
Registratiestatus LEI
ISSUED
Volgende verlengingsdatum LEI:
2024-07-09
Beherende LOU
Ubisecure Oy (RapidLEI)
Validatiebronnen
FULLY_CORROBORATED
Moederbedrijven
NO_KNOWN_PERSON (Uitzondering ultiem moederbedrijf gerapporteerd)
NO_KNOWN_PERSON (Uitzondering ultiem moederbedrijf gerapporteerd)
Directe dochterbedrijven
Ultieme dochterbedrijven
LEI AANVECHTEN
Phone

U kunt een eenvoudige betwisting tegen de LEI-gegevens starten of u kunt overgaan tot volledige vernieuwing van de LEI-gegevens.


Ga verder met de volledige vernieuwing van de LEI-gegevens - wij valideren de gegevens tegenover de officiële registers

Maak een eenvoudige LEI-betwisting - schrijf gewoon in uw eigen woorden wat er mis is met de huidige gegevens

NU VERLENGEN
LEI:
Volgende verlengingsdatum LEI::
Uw LEI wordt momenteel beheerd door [current_lou]. Houd er rekening mee dat we uw LEI alleen kunnen verlengen als deze onder ons beheer staat. Om door te gaan met de vernieuwing van uw LEI, moeten we eerst uw LEI overdragen aan onze LOU-partner, RapidLEI. RapidLEI is een GLEIF-geaccrediteerde LEI-uitgever. Gebruik het overdrachtsformulier om de LEI over te dragen; daarna kunnen we helpen met de verlenging.
Uw LEI wordt momenteel beheerd door [current_lou]. U staat op het punt uw LEI over te dragen. Om het proces te voltooien, moeten we uw LEI overdragen aan onze LOU-partner, RapidLEI. RapidLEI is een GLEIF-geaccrediteerde LEI-uitgever. Kies hieronder voor een reguliere overdracht (LEI wordt niet verlengd) of een overdracht met LEI-verlenging.

Wat is het verschil tussen een LEI-overdracht en een LEI-vernieuwing?Een LEI-vernieuwing is een jaarlijkse actualisering van de registratiegegevens van de Rechtspersoon in de GLEIF-databank. De gegevens met betrekking tot de entiteit moeten ten minste eenmaal per jaar worden bijgewerkt.

Een LEI-overdracht is de overdracht van de LEI-code van een dienstverlener naar een andere. De LEI is overdraagbaar om te verzekeren dat de klant een keuze heeft tussen dienstverleners. Als de klant niet tevreden is met de tarieven, dienstverlening of gegevenskwaliteit, dan kan de klant de LEI naar een andere LEI-uitgever (LOU) overdragen. Het LEI-nummer verandert niet tijdens de overdrachtsprocedure. Het is een back-end procedure die onzichtbaar is voor eindgebruikers. Alle LEI-codes zijn geldig in alle rechtsgebieden. Verleners van beleggingsdiensten mogen geen onderscheid maken tussen de LEI-nummers op basis van de LOU.

LEI Register biedt een overdrachtsservice met een LEI-vernieuwing om het hoogste niveau aan nauwkeurigheid van gegevens te garanderen.
Indien u wilt doorgaan met de vernieuwing moeten we eerst uw LEI overdragen. Gebruik het LEI-overdrachtformulier om door te gaan met de verlenging.
"Beste klant, Uw LEI wordt momenteel beheerd door onze LOU-partner RapidLEI, maar valt niet onder ons beheer als registratieagent. We waarderen uw interesse in onze dienstverlening, maar kunnen momenteel helaas uw entiteit niet ondersteunen. Neem voor de vernieuwing van uw LEI rechtstreeks contact op met RapidLEI via support@rapidlei.com of bezoek hun partnersite om uw lokale partner te vinden. Dank u voor uw begrip! LEIRegister-ondersteuningsteam"
Geachte klant, U heeft momenteel een geldig contract bij ons voor LEI-code [lei]. Het contract is geldig tot [paid_until]. Dit betekent dat wij zorgen voor de jaarlijkse LEI-verlengingen tot [paid_until]. U kunt uw LEI-gegevens hier bekijken: [leicert_link] Als u uw LEI-gegevens moet bijwerken of als u vragen heeft, neem dan contact met ons op via [site_email].
Bent u het eens met de overdracht en wilt u uw LEI tegelijkertijd verlengen?
U staat op het punt het LEI-overdrachtsformulier in te vullen. We willen nog een laatste keer bevestigen dat u met opzet heeft geselecteerd dat u een LEI-overdracht wenst zonder uw gegevens te vernieuwen. Wilt u alsnog uw LEI vernieuwen met de overdracht?