LEI Register start met gratis de promotie van het Legal Entity Identifier en introduceer de nieuwe LEI-abonnementsdienst – FastLEI

FastLEI

In een belangrijke verschuiving in de LEI-sector zullen organisaties in staat zijn om een grotere nauwkeurigheid van de LEI-gegevens te behouden door zich te abonneren op een maandelijkse LEI-dienst, inclusief gratis eerste LEI-creatiepromotie.

Tallinn, Estland. 7 mei 2019 – LEI Register, een leider in de levering en het beheer van Legal Entity Identifiers (LEI’s), kondigde vandaag de lancering aan van de nieuwe Legal Entity Identifier FastLEI service om de voordelen van het abonnement op het bedrijfsmodel te introduceren bij organisaties die LEI’s gebruiken. Voor het eerst beschikbaar in de LEI-sector, zijn de abonnementsvoordelen onder andere gratis eerste LEI-aanmaakperioden, geautomatiseerde doorlopende nauwkeurigheidscontroles van gegevens en voorspelbare maandelijkse terugkerende kosten.

LEI’s zijn traditioneel één jaar geldig. Door de zeldzame en vaak complexe vernieuwingsprocessen vergeten veel organisaties hun LEI’s te vernieuwen en laten ze onbedoeld hun LEI’s vervallen. Verstreken LEI’s veroorzaken regelgevingsproblemen en kunnen bepaalde transacties vertragen of ongeldig maken wanneer geldige LEI’s nodig zijn.

Door de FastLEI abonnementsdienst aan te bieden, geeft LEI Register een LEI uit en onderhoudt vervolgens een maandelijkse, niet jaarlijkse, relatie met de organisatie. Het abonnement omvat ook regelmatige automatische controles van identiteitsveranderingen om organisaties te helpen hun LEI accuraat en up-to-date te houden. Deze belangrijke verandering in de manier waarop LEI’s worden beheerd, zal het risico op verval verminderen en het beheer van LEI’s voor bedrijven van elke omvang eenvoudiger maken.

Toomas Pavelson, CEO van LEI Register, zei hierover: “Klanten willen de zekerheid dat hun LEI geldig en up-to-date is, zodat ze eenvoudig zaken kunnen doen. Door FastLEI als abonnementsdienst aan te bieden, kunnen we frequentere gegevenscontroles uitvoeren om de gegevens up-to-date te houden, zodat onze klanten soepeler transacties en validaties van hun LEI kunnen uitvoeren, zonder dat er tegenstrijdige informatie over de identiteit van de organisatie nodig is”.

Paul Tourret, Corporate Development Officer bij Ubisecure’s RapidLEI zei: “De trend van het kopen en gebruiken van digitale producten op abonnementsbasis is de laatste 10 jaar de norm geworden. De meeste digitale dienstverleners zijn overgestapt op een model dat voorziet in voorspelbare maandelijkse kosten. De meeste bedrijven geven er de voorkeur aan te weten dat hun LEI niet snel zal vervallen als iemand in hun organisatie de jaarlijkse vernieuwing vergeet, en dat ze de nauwkeurigheid van hun LEI-data behouden door middel van voortdurende monitoring. De nieuwe FastLEI-service van LEI Register is baanbrekend voor de LEI-industrie, en we zijn verheugd om met hen samen te werken om de service naar de markt te brengen”.

Door hun partnerschap met RapidLEI, de geaccrediteerde LEI-emissiedienst van Ubisecure, profiteren LEI Register-klanten van het geautomatiseerde LEI-uitgifteproces en de LEI-uitgifte-API voor dezelfde sessie. De combinatie van automatisering en uitgifte-API stroomlijnt de traditionele LEI-applicatie van dagen tot slechts enkele minuten.

Als onderdeel van de promotionele lancering omvat de abonnementsservice de gratis creatie van de LEI, die tot 60 dagen gratis geldig is.

FastLEI is onmiddellijk beschikbaar op fast-lei.com, inclusief tot 60 dagen gratis. Na afloop van de gratis periode zullen klanten die hun LEI willen behouden, £ 9 per maand in rekening worden gebracht.